Geniet van je eigen spa!

Tijd om thuis te genieten! JACOSY garandeert u heerlijke wellnessmomenten - alleen of met uw bubbel. Geef je over aan het moment en geniet van de unieke ervaring van je nieuwe jacuzzi. Met vivo spa® krijgt u betaalbare luxe en tegelijkertijd het gevoel nergens op te hebben bespaard.

Vivo spa® staat voor een uitstekende klantenservice, allround welzijnsgarantie, bijzondere merkkwaliteit en technologieën en een aantrekkelijk design.

365 dagen welzijn per jaar

Met onze buitenspas kiest u voor de nummer één in het hoogwaardige prijs-kwaliteitssegment. Door de speciaal op elkaar afgestemde soorten jets kunt u genieten van een bad met een speciale hydrotherapeutische en activerende massage.

Waarom Jacosy? Ons bedrijf steunt op 4 belangrijke pijlers

Contacteer ons

SERVICE
JACOSY stelt enorme eisen aan de kwaliteit van de geleverde dienst(en), dus wordt alles onder eigen controle uitgevoerd. De klant staat centraal voor ons!

FLEXIBILITEIT
Volgens behoefte van de klant. Wij luisteren naar uw wensen en gaan samen op zoek naar de ideale jacuzzi.

KWALITEIT
JACOSY opteert bewust voor kwaliteit, degelijkheid en professionaliteit op kleine schaal. In je tuin maar ook onder een pergola of binnen. Jacosy zorgt voor een spa of zwemspa installatie van A tot Z.

Wij vertrekken bij de klant als de jacuzzi gebruiksklaar is en gevuld is maar ook na de nodige uitleg van de onderhoudsproducten naar de klant toe. 

CONCURRENTIËLE PRIJZEN
Doordat JACOSY een kleinschalig bedrijf is in de druivenstreek, kunnen we onze kwaliteit leveren aan zeer concurrentiële prijzen en snelle leveringstermijnen.

Steven

Zaakvoerder Steven Dryberg heeft reeds jarenlange ervaring en vertrouwen van klanten in verschillende bedrijfssectoren van de druivenstreek: sanitair, centrale verwarming, zonneboiler, ...

Referenties

Bekijk alle referenties